Po raz dziesiąty firmy Flottweg, Fructopol i DSM gościły swoich klientów na dorocznym spotkaniu. Był czas na gratulacje, urodzinowy tort i podsumowania. Przede wszystkim jednak na rozmowy o rynku, zbiorach i technologiach produkcji.
- Rozmowy kuluarowe są ważnym elementem każdego spotkania
- Uśmiechnięta ekipa z Pińczowa
- Trzech organizatorów podczas otwarcia obrad
- Do Warki przyjechało ponad 80 osób z całej Polski
- Adam Siekacz (DSM) mówił o enzymach jako trwałym ogniwie bioekonomii
- Mariusz Kowalczyk (Fructopol) opowiedział o początkach konferencji w Warce
- Daniel Olszewski (Flottweg) podkreślał wagę technicznych aspektów, jakie przekazywane są w trakcie spotkania
- Bożena Nosecka (IERiGŻ) podsumowała ubiegłe lata w branży przetwórczej
- Julian Pawlak (KUPS) opowiedział o trendach w spożyciu soków w Polsce i Europie
- Ciekawe wystąpienia, więc i sala pełna słuchaczy…
- Warsztaty firmy DSM
- Warsztaty firmy Spomasz Zamość
- Piotr Podoboński (Netsch) opowiada o zastosowaniu pomp w przemyśle owocowo-warzywnym
- Piotr Ziarko (Pall) opowiada o systemach filtracji w zakładach produkujących soki
- Uroczysta kolacja i początek atrakcyjnego wieczoru integracyjnego
- Tort urodzinowy
- Tort urodzinowy – 10 lat konferencji w Warce
- Dariusz Boroński zaraz spróbuje urodzinowego specjału