Good Drink 2025

Konkurs skierowany jest do producentów i dystrybutorów, oferujących komercyjnie napoje na polskim rynku.

Arbitrzy oceniają cechy sensoryczne ale również opakowanie, etykietę i wrażenia ogólne. Nie kontaktują się ze sobą. W swej codziennej pracy zajmują się towaroznawstwem, innowacjami, nowymi produktami oraz trendami w opakowaniach. Good Drink. Wybór ekspertów to jedyna okazja, aby poddać się surowej ocenie fachowców.

Regulamin 2025

Arkusz zgłoszenia

 

Jury 2025:

  • dr inż. Agnieszka Kawecka – Katedra Opakowalnictwa i Procesów Logistycznych Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
  • Aleksandra Wojnarowska – redaktor naczelna czasopisma AgroIndustry i serwisu bikotech.pl
  • dr inż. Ryszard Rafałowski – Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
  • prof. dr hab. Bartosz Sołowiej – Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie