Konkurs skierowany jest do producentów i dystrybutorów, oferujących komercyjnie napoje na polskim rynku.
Arbitrzy oceniają cechy sensoryczne ale również opakowanie, etykietę i wrażenia ogólne. Nie kontaktują się ze sobą. W swej codziennej pracy zajmują się towaroznawstwem, innowacjami, nowymi produktami oraz trendami w opakowaniach. Good Drink. Wybór ekspertów to jedyna okazja, aby poddać się surowej ocenie fachowców.
Jury 2025:
- dr inż. Agnieszka Kawecka – Katedra Opakowalnictwa i Procesów Logistycznych Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
- Aleksandra Wojnarowska – redaktor naczelna czasopisma AgroIndustry i serwisu bikotech.pl
- dr inż. Ryszard Rafałowski – Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
- prof. dr hab. Bartosz Sołowiej – Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie